Mercedes-Benz Türk’ün stratejik iletişim ajansı Excel İletişim ve Algı Yönetimi oldu

0
1754

Ağır ticari araç endüstrisinin öncüsü Mercedes-Benz Türk’ün yeni dönemdeki stratejik iletişim çalışmalarını, hizmet verdiği sektör, marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan  Excel İletişim ve Algı Yönetimi yürütecek.

Benzersiz küresel birikimiyle 56 yıldır Türkiye için değer yaratan Mercedes-Benz Türk’ün yeni iletişim ajansı, tüm paydaşlarını ‘sürekli’ başarıya taşımayı misyon edinen Excel İletişim ve Algı Yönetimi oldu. Excel İletişim ve Algı Yönetimi, yeni iş birliği kapsamında Mercedes-Benz Türk’ün kurumsal iletişim, medya iletişimi, kriz iletişimi, konu ve gündem yönetimi başta olmak üzere, tüm iletişim çalışmalarını yürütecek.

1967 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Mercedes-Benz Türk, günümüzde yurt içi pazarında satış yapmak ve uluslararası pazarlara ihraç etmek üzere İstanbul Hoşdere Fabrikası’nda otobüs, Aksaray Fabrikası’nda ise kamyon ve çekici üretiyor. Şirket, Aksaray ve İstanbul AR-GE merkezleri ile Daimler Truck AG’nin geliştirme ağında da önemli bir konumda bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz