Anadolu Isuzu Berlin’de Elektrikli Otobüslerini Sergiledi

0
146

Türkiye’nin önde gelen ticari araç üreticisi Anadolu Isuzu, 24-25 Nisan tarihlerinde Berlin’de düzenlenen BUS2BUS Fuarı’na katılarak sektöre öncülük eden modellerini ziyaretçilerle ve katılımcılarla buluşturdu. Otobüs üreticilerinin ve tedarikçilerinin en yeni ürünlerini, teknolojilerini ve yolcu taşımacılığı için sürdürülebilir çözümlerini sergiledikleri uluslararası bir platform olan BUS2BUS ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Fuarda adından söz ettiren Anadolu Isuzu, yüksek enerji verimliliği, uzun menzilli ve düşük işletme maliyetleri ile dikkat çeken yeni elektrikli ulaşım çözümleri NovoVolt ve NovoCiti VOLT modellerini sergiledi.

NovoVolt, Servis ve Turizm Otobüsleri için Yeni Standartlar Belirliyor

Anadolu Isuzu’nun servis ve turizm sektörü için tasarladığı ilk tam elektrikli otobüsü olan NovoVolt, 2008 yılında tanıtılan ve büyük başarı elde eden NOVO’nun geliştirilmiş modeli olarak öne çıkıyor. 320 kW’lık güçlü bir motor ve 165 kWsa’lik batarya ile donatılan NovoVolt, 225 kilometreye kadar menzil sunarak verimlilik ve çevrecilik konusunda yeni standartlar belirliyor. NovoVolt, 29 yolcuya kadar oturma kapasitesini geniş bir iç mekan ve yüksek yolcu konforuyla birleştirerek orta-uzun mesafeli taşımacılık için ideal bir çözüm sunuyor. NovoVolt 2025 yılından itibaren satışa sunulacak ve markanın orta boy elektrikli otobüs ürün gamını genişletecek.

NovoCiti VOLT, Şehir İçi Toplu Taşımacılığın Vizyonunu Yansıtıyor

Kendini kanıtlamış bir model olan NovoCITI LIFE’ı temel alarak geliştirilen tamamen elektrikli orta boy NovoCiti VOLT, geleceğin şehir içi toplu taşıma taleplerini karşılamak için özel olarak tasarlandı. NovoCiti VOLT, sıfır emisyonu ve Akustik Araç Uyarı Sistemi (AVAS) ile Anadolu Isuzu’nun yenilikçi yaklaşımını yansıtıyor. Gelişmiş donanıma sahip NovoCiti VOLT, elektrikli motor teknolojisi ve akıllı ulaşım sistemleri ile geleceğin trafik altyapılarının ihtiyaçlarını karşılayarak çevre dostu bir ulaşım çözümü sunuyor. Model, daha önce birçok Avrupa şehrinde sergilendi ve yerel yönetimlerin de ilgi odağı oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz