BPW ÜST YÖNETİMİNDEN TIRSAN AR-GE MERKEZİNE ZİYARET

0
622

Dünyanın en büyük treyler aks üreticisi BPW’nin üst düzey kadrosu 125. yıl kutlamaları kapsamında, treyler sektörünün lideri ve ihracat şampiyonu Tırsan’ın Ar-Ge merkezini ziyaret etti.

 

Treyler sektörünün lideri Tırsan, dünyanın önde gelen treyler aks üreticisi BPW’yi ödüllü Ar-Ge merkezinde ağırladı. Taşımacılık sektörünün dönüşümüne öncülük eden ve geleceğin taşımacılık çözümlerini geliştiren iki dev markanın buluşması BPW’nin 125. yıl nedeniyle dünyadaki en büyük iş ortaklarına yaptığı ziyaret kapsamında gerçekleşti.

 

25 Temmuz’da Tırsan Ar-Ge merkezine gerçekleşen ziyarete; Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, BPW Sorumlu Yönetici Ortakları Achim Kotz ve  Markus Schell ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fehir Bulutlar katıldı.

 

Nuhoğlu: BPW herkese örnek olacak bir başarı sergiliyor

 

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, BPW ile uzun yıllara dayanan yakın bir ilişki içinde olduklarını belirterek, 125 yıllık geçmişe sahip BPW’nin aile şirketi olarak herkese örnek olacak bir başarı hikayesi yazdığını söyledi.  Nuhoğlu, “Türkiye’nin en büyük üretim, satış ve ihracat yapan şirketi olarak teknolojiye de öncülük ediyoruz.  Ar-Ge merkezimizde prototip geliştirme bölümümüz ve test merkezimiz yan yana birlikte çalışıyor. Çiziminden testine kadarki tüm aşamaları yeni Ar-Ge merkezimizde yapıyoruz. BPW de geliştirdiği teknolojiler ve hizmetlerle öncü bir şirket. Geleceğin taşımacılık çözümlerini geliştiren ve sunan iki şirketin iş birliği taşımacılık sektörünün geleceği için çok değerlidir” dedi.

 

Kotz: Uzun yıllara dayanan Tırsan iş birliğimizi daha da geliştiriyoruz

 

BPW Sorumlu Yönetici Ortağı Achim Kotz da yaptığı konuşmada Tırsan’ın sektöre örnek olacak ve benzeri olmayan bir Ar-Ge merkezi kurduğunu, bu merkezin vereceği katkıyla gelecekte çok önemli teknolojileri üreterek taşımacılık sektörünün hizmetine sunacağına inandıklarını söyledi. Tırsan ile uzun yıllara dayanan iş birliklerini daha geliştireceklerini aktaran Kotz, “BPW 1898 yılından bu yana, taşımacılık sektörünün dönüşümüne öncülük ediyor. Aks üretimiyle başlayan yolculuğumuz bugün, aks ve  süspansiyon sistemleri, treyler telematik sistemleri, bağlantı elemanları ve üst yapı teknolojileri, aydınlatma sistemleri gibi farklı çözümlerle devam ediyor. Taşımacılık sektörünün en büyük iş ortakları olan BPW ve Tırsan, geleceğin taşımacılık çözümleri için çalışmaya devam edecek” diye konuştu.

 

BPW ve Tırsan’dan 125. yıla özel çok anlamlı hediyeler

 

BPW Sorumlu Yönetici Ortağı Achim Kotz geçmişi milattan önce 1400 yılına dayanan ve Danimarka’da bulunan Trundholm Güneş Arabası (Trundholm Sun Chariot), aslından büyük olan ve sadece 2 tane üretilmiş olan replikasından birini hediye etti. Tırsan ile olan güçlü iş birliğinin göstergesi olarak hediye edilen bu eserin diğeri de BPW fabrikasının bahçesinde sergileniyor.

 

Tırsan da BPW’nin 125. yaş gününü anlamlı bir hediye ile kutladı. Tırsan, Çekül Vakfı ile her yıl için bir ağaç dikti ve BPW adına toplamda 125 ağaçlık küçük bir orman oluşturdu. Hediye sertifikası Çetin Nuhoğlu tarafından Achim Kotz’a takdim edildi. Nuhoğlu, Türkiye’nin Almanya gibi çok fazla ağaca sahip olmadığını onları korumanın ve büyütmenin bu topraklar için çok önemli olduğunu söyledi. Achim Kotz da sürdürülebilirlik adına gösterilen bu yaklaşımdan çok etkilendiğini belirterek, teşekkürlerini iletti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz