Eyüp Lojistik, “3 günde Avrupa” için 40 FIAT Ducato aldı

0
951

88 yıllık geçmişe sahip Türkiye’nin köklü lojistik şirketlerinden Eyüp Lojistik, Avrupa ülkelerine 3 günde teslim sloganıyla başlattığı yeni hizmeti için 40 adet FIAT Ducato aracı filosuna kattı.

Küresel ekonomik durgunluğun konuşulduğu ve kriz beklentilerinin arttığı bir dönemde, lojistik sektörünün geleceğine inanan Eyüp Lojistik, bu inancını önemli bir yatırımla gösterdi. Türkiye’nin köklü lojistik şirketlerinden biri olan Gaziantep merkezli Eyüp Lojistik, 88. yilini kutladığı 2024 yılına önemli bir yatırımla başladı.
Avrupa ülkelerine 3 günde teslim sloganıyla yeni bir lojistik paketini müşterilerine duyuran şirket, bu operasyonlarda kullanmak üzere 40 adet FIAT Ducato aracı filosuna kattı.
Gaziantep’te yapılan araç teslim törenine Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Bartık, Merve Bartık Yıldız, FIAT Satış Direktörü Mahmut Karacan ve FIAT Filo Satış Müdürü Soner Çoklar katildi.

“Küresel rekabette ihracatçılarımızın en önemli paydaşı olmayı hedefliyoruz”

3 günde Avrupa sloganı ile Türkiye’den Avrupa’nın her şehrine en geç 3 gün içerisinde teslimat garantisi veren Eyüp Lojistik, ülkemizdeki ihracatçıların en önemli partneri olmayı hedefliyor. Küresel ticaret yollarında sıkıntıların yaşandığı bir dönemde müşterilerine sundukları bu lojistik hizmetinin ihracatçı firmaların rekabet gücüne ve dolayısıyla Türkiye’nin Avrupa ülkelerine ihracatına önemli bir katkı sağlayacağını söyleyen Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, ‘Her türlü zorluğa rağmen üreten, değer oluşturan işletmelerimizin ürünlerini Avrupa’daki hedef pazarlarına ulaştırarak hem müşterilerimizin hem de ülkemizin küresel rekabet yarısında en önemli paydaşı olmak istiyoruz. 3 günde Avrupa sloganıyla oluşturduğumuz bu yeni lojistik çözümümüz, işletmelerimize hisli, esnek ve ekonomik bir lojistik fırsatı sunuyor” seklinde konuştu.

“FIAT Eyüp Lojistik işbirliği devam edecek”

Satış Direktörü Mahmut Karacan, “Rekor satış adedine ulaşılan 2023 yılında 193 bin adetlik satış adedimizle üst üste gelen besinci pazar liderliğimizin heyecanını ve gururunu yaşadık.
FIAT markası, hafif ticari ürün gamıyla da başarılı performansını sürdürüyor. Geniş bayi, satış ve servis ağımızla ticari araç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına hızlı çözümler ve hayat kolaylaştıran ürünler sunuyoruz. Eyüp Lojistik’e FIAT Professional ürün gamının güçlü üyesi Ducato ile çözüm ortağı olduğumuz için mutluyuz. Kendilerine, markamıza güvenerek filo pazarındaki iddiamızı daha da güçlendirecek olan Ducato modelimizi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz