HER SATILAN ELEKTRİKLİ ARAÇ İÇİN BİR FİDAN

0
3086

2006 yılından itibaren 40 yılı aşkın sektörel deneyim ile, Türkiye’nin en çok satan lider markası Renault ve müşteri tercihlerinde önemli yeri olan Dacia markasının bayiliğini yapan Koçaslanlar Motorlu Araçlar, alınan her elektrikli araç için Burdur Akçaköy Hatıra Ormanı’na TEMA Vakfı aracılığı ile bir adet fidan bağışlıyor.

Otomotiv sektöründe elektrikli araçların her geçen gün daha büyük bir kitleye ulaştığından ve Renault ile Dacia markalarının bu dönüşümde oldukça büyük bir yer sahibi olduğundan bahseden Koçaslanlar Motorlu Araçlar Genel Müdürü Didem Aras, fosil yakıttan elektrikli araca dönüş yapan tüm müşterilerinin adına birer fidan bağışlayarak onların çevreci dönüşümlerini desteklediklerini ifade etti.

Elektrikli otomobil dönüşümünün tahminlerden çok daha hızlı gerçekleştiğini vurgulayan Aras, “Bir yanda fosil yakıt kaynaklarının hızla azalması, diğer yanda küresel ısınmanın gitgide daha vahim hale gelen sonuçları özellikle de ulaşımda yeni nesil elektrikli araçlara olan yönelimin hız kazanmasına sebep olmaktadır.  Motorlu araçların tümü egzoz emisyonu üretir. Pek çok farklı hidrokarbon içeriğe sahip olan ve motoru çalıştırmak için kullanılan araçların yakıtları ne yazık ki çevreye zararlıdır. Doğayı korumak ve karbon ayak izlerini düşürmek amaçlı üretilen elektrikli araçları tercih eden, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı misyon edinen müşterilerimizin bu amaçlarına fidan bağışı yaparak katkı sağlamanın mutluluğunuz yaşamaktayız .”dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz