Horoz Lojistik’ten uzun soluklu hizmete teşekkür

0
738

Üst düzey yönetim ve tüm şirket çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen gecede, şirketin başarı hikayesinin yazılmasında katkıları çok önemli olan 25, 15 ve 10 yıl gibi uzun süreler boyunca hizmet veren çalışanlar onurlandırıldı.

Türkiye’nin öncü lojistik firmalarından Horoz Lojistik; 2023 yılının yorgunluğunu atmak ve 2024’e enerji dolu bir başlangıç yapmak için özel bir etkinlik düzenledi. Üst düzey yönetim ve tüm şirket çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen gecede, şirketin başarı hikayesinin yazılmasında katkıları çok önemli olan 25, 15 ve 10 yıl gibi uzun süreler boyunca hizmet veren çalışanlar onurlandırıldı.

Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, organizasyon hakkında şu açıklamalarda bulundu: “82 yıllık köklü geçmişimizle, 2500’e yakın çalışan sayımızla büyük bir aileyiz. Horoz ailesinin bir parçası olan bu değerli çalışma arkadaşlarımıza, şirketin bugünkü başarısına ulaşmasında ortaya koydukları özveri ve başarı için teşekkür ediyor, birlikte daha nice başarılı yıllar geçirmeyi diliyoruz.

Horoz Lojistik, bugün sektördeki lider konumunu sağlamlaştırmış olmanın gururunu, şirketin başarı öyküsüne katkıda bulunan uzun soluklu çalışanlarına özel bir teşekkür etkinliği düzenleyerek yaşıyor. 25, 15, ve 10 yıl gibi uzun sürelerdir şirketimizin bir parçası olan bu değerli çalışma arkadaşlarımız, sadece uzun süreli hizmetleriyle değil, aynı zamanda şirket değerlerine duydukları sadakatleriyle de şirket kültürümüzü güçlendirmişlerdir. Bu özel gecede, Horoz Lojistik ailesi olarak onlara duyulan minnettarlığı bir adım öteye taşımanın sevincini yaşıyoruz.”

Horoz Lojistik, Cumhuriyet’in 100. Yılını bir kez daha coşkuyla kutladı…

İstanbul Florya Crowne Plaza Otel’de gerçekleşen “Horoz 2024’e Merhaba Etkinliği’’ ünlü sanatçıların sahne aldığı muhteşem bir atmosferde başladı. Etkinlik, çalışanlara teşekkür plaketleri verilen duygusal bir “Plaket Töreni” ile açıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde, hediye çekilişi ve sürpriz dans gösterileriyle renklendi. Türk bayrakları ve marşları eşliğinde Cumhuriyet’in 100. yılını bir kez daha coşkuyla kutlayan Horoz Lojistik ailesi, 2024’e enerji dolu bir başlangıç yapmanın mutluluğunu paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz