Krone Dry Box, hasara karşı korumayı artırıyor

0
447

Krone Dry Box’ta ön duvar üst kısımda hafifçe girintili hale getirildi, böylece viraj alırken bile yeterli alan var. Ayrıca çarpışma koruması alt kısım 1.300 mm’ye kadar genişletildi. Dry Box, bu yıl içinde piyasaya sürülecek.

Daha fazla stabilite, hasara karşı daha fazla koruma, kullanımı daha kolay – Krone’nin yeni nesil çelik pürüzsüz duvarlı değiştirme gövdeleri Krone Dry Box, ustaca geliştirmelerle 2024 yılı içinde piyasaya sürülecek.

Hasara karşı korumayı artırmak için ön duvar artık üst kısımda hafifçe girintili hale getirildi, böylece viraj alırken bile yeterli alan var. Ayrıca çarpışma koruması alt kısımda 1.300 mm’ye kadar genişletildi. Ön ve yan raylardaki yeni kabartma, gövdede daha fazla stabilite sağlıyor ve bu aynı zamanda çıkartmalar ve kontur işaretleri için daha iyi koruma sağlamakta. Arka ve ön köşe destekleri de daha da sağlam hale geldi ve artık zemine kadar uzatıldı.

Köşe bağlantı parçaları da değiştirildi: artık entegre bir destek bacak dayanağı sunuluyor. Özellikle sürücüler, dışarıdan çalıştırılabilen ve el dostu kauçuk kaplamayla donatılmış, daha kolay erişilebilen destek ayağı serbest bırakma özelliğini takdir edecekler diye düşünüyoruz. Yaylı plakayla donatılmış merdiven emniyet mandalının kullanımı da artık daha kolay.

Altyapıda da değişiklikler yapıldı: tünelin uzunluğu 90 mm’den 100 mm’ye çıkarıldı. Krone ayrıca çelik pürüzsüz duvarlı değiştirme gövdesinin iç kısmını da geliştirdi: Yeni koruma plakasının her iki tarafında da isteğe bağlı bağlama seçeneğinin kaynaklanabileceği yeni kabartmalar var.

Krone, çok sayıda ürün iyileştirmesinin 10. noktası olarak, Şubat 2024’ten beri üretimde olan yeni swap body neslini, uluslararası alanda tanınan yeni Krone Dry Box adı altında tanıtıyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz