LOGISTIKA EXPO: MOSKOVA’DA YENİ FIRSAT KAPILARI AÇIYOR

0
318

Moskova’da düzenlenecek olan Logistika Expo 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında, lojistik sektöründeki yenilikçi firmaları bir araya getiriyor. Fuar, uluslararası lojistik, taşımacılık, depolama teknolojisi ve ekipmanlarına odaklanacak.

Moskova Crocus Expo Fuar Alanı, 1 ve 4 nolu salonlarda gerçekleşecek Logistika Expo, bu yıl ilk defa düzenleniyor. Fuar, aynı zamanda Uluslararası İş Makineleri ve Teknolojileri Fuarı – CTT Expo, Uluslararası Ticari Araçlar ve Teknolojileri Fuarı – COMvex, Uluslararası Otomotiv, Yedek Parça ve Aksesuarları Fuarı – CTO EXPO ile eş zamanlı olarak düzenlenecek.

Katılımcılar arasında Comitas, LogistiX, Vertikal TD, Actio Rus, NOBLELIFT, RackFork, JAC, First Logistik, STS Logistics, Cayrus, Avrora, TSC gibi önde gelen firmalar bulunuyor.

Logistika Expo’ya sadece nakliye ve lojistik firmalarının değil, aynı zamanda toptan ve perakende firmaları, çeşitli teknoloji şirketleri, acenteler, distribütörler ve tedarik zinciri yöneticileri gibi sektörün önemli karar vericilerinin de katılması bekleniyor.

Eş zamanlı olarak düzenlenen fuarlarla, Rusya ve Doğu Avrupa’daki en büyük endüstri fuarı olma özelliğini taşıyor. Toplam 15 salon, 200.000 m2 sergileme alanı ve dış alan dahilinde düzenlenecek olan fuarlar, 75.000’den fazla ziyaretçi ve yaklaşık 1500 katılımcıyı ağırlayacak.

Türkiye Resmi Temsilciliği, Taneva Fuarcılık tarafından yürütülen Logistika Expo Fuarı, Türk firmaları için çeşitli iş olanakları sunuyor.

Taneva Fuarcılık Kurucu Ortağı Burak Tarkan Baydar fuarla ilgili açıklamasında “Logistika Expo, özellikle lojistik ve taşımacılık firmaları, depolama çözümleri, tedarik zinciri yönetimi firmaları ve taşımacılık ekipmanları sektörlerinde faaliyet gösteren Türk firmaları için büyük bir fırsat. Eş zamanlı olarak düzenlenecek dört fuarın sinerjisi, ziyaretçilere benzersiz bir platform sunacak ve bu kapsamlı etkinlik, Türk iş dünyasının uluslararası alanda güçlenmesine önemli bir katkı sağlayacak.

Logistika Expo T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen fuarlar listesinde yer alıyor. Bu 4 fuarda 10.000 m2’den fazla alanda 100’den fazla Türk firmasının katılımını bekliyoruz. “dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz