OYDER’DEN 100. YIL KUTLAMALARI

0
2456

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılının kutlandığı yıl içerisinde Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan saygısını  ve Cumhuriyet değerlerine olan bağlılığını bir dizi etkinlik ile gösteriyor.

Yönetim Kurulu’nun seçiminin ardından ilk ziyaretini Anıtkabir’e gerçekleştiren OYDER, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygılarını sunmuş, 22-23 Mayıs 2023 tarihinde yine Yönetim Kurulu ve Genç OYDER temsilcileriyle birlikte Selanik’te Atatürk’ün Doğduğu Evi ziyaret ederek Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarına devam etmişti.

  1. Yıl kutlamaları çerçevesinde OYDER, otomotiv sektörünün tüm temsilcileriyle birlikte 14 Ekim tarihinde bir Cumhuriyet Balosu düzenleme kararı da aldı. Cumhuriyet tarihi sohbetleri, Atatürk resimleri sergisi gibi bir dizi etkinliğin de yer alacağı Cumhuriyet Balosu, deprem felaketi ile sarsılan bölgelerde yaşayan öğrencilerin eğitim burslarını karşılayacak.

İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Balosu ve Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları hakkında görüşlerini paylaşan OYDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. K. Altuğ Erciş, Cumhuriyetimizin 100. yılının çok büyük önem taşıdığını belirterek  “Ülkemizde faaliyet gösteren tüm şirketler ve yaşayan her vatandaşımız bugüne kadar elde ettiği kazanımların tamamını Cumhuriyete borçlu. Bu bilinçle biz de OYDER olarak, gereken hassasiyeti ve özeni bu kutlamalara yansıtmak istiyoruz.” dedi. Erciş sözlerine şöyle devam etti;

“Anıtkabir gibi, Selanik’te yer alan Atatürk’ün Evi gibi simgesel anlamı büyük olan yerleri ziyaret ederek, Atamıza saygılarımızı sunmaya çalıştık. Şimdi artık sıra Atatürk’ün yaşamında çok önem verdiği Cumhuriyet Balosu konseptini yeniden hayata geçirmeye geldi. Çok ciddi, detaylı ve özenli bir çalışma ile otomotiv sektörü paydaşları ve eşlerine açık bir Cumhuriyet Balosu düzenleyerek, kutlamaları taçlandırmayı hedefliyoruz. Bu geceden elde edilecek gelirlerle de depremden sonra zora düşerek eğitim hayatları sıkıntıya giren 100 çocuğumuza eğitim bursu sağlayacağız. Hem Cumhuriyeti kutlamış olacağız hem de Cumhuriyetin en önemli hedefi olan eğitim alanında fayda sağlamaya çalışacağız.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz