Türkiye’nin İlk Günlük Elektrikli Araç Kiralama Markası Biwatt Hizmete Başladı

0
1450

Günlük araç kiralama sektörünün ilk tam elektrikli filosuna sahip şirketi Biwatt, İstanbul Pendik’teki ofisiyle hizmete başladı. Geçmişi 100 yıla dayanan Tunalar Topluluğu’nun otomotiv alanındaki en yeni yatırımı olarak faaliyete geçen Biwatt, zengin marka ve model çeşitliliğiyle elektrikli sürüşü günlük kiralamayla daha hızlı yaygınlaştırmayı planlıyor. Tunalar Topluluğu’nun araç kiralama sektöründeki bir diğer markası Rent Go ofislerinin bulunduğu lokasyonlarda hızla şubeleşmeyi planlayan şirket ulaşılabilir fiyatlarla sürdürülebilir mobilitede öncü olmayı hedefliyor.

Türkiye’nin ilk ve tek günlük elektrikli araç kiralama şirketi unvanıyla hizmet vermeye başlayan Biwatt, ilk ofisini İstanbul Pendik’te yer alan Tunalar Plaza’da açtı. İstanbul başta olmak üzere şube sayısını 20 ile taşımayı planlayan Biwatt, hayatına yeni başlayan bir marka olmasına rağmen, filosunda ülkemizde bulunan neredeyse bütün markaları barındırıyor. Yakın zamanda müşterilerinin beğenisine geriye kalan tüm elektrikli araç modellerini sunmayı da hedefliyor. Kısa vadede Tunalar Topluluğu’nun bir diğer araç kiralama iştiraki olan Rent Go’nun Türkiye geneline yayılmış 64 ofisinden elektrikli araç teslimatı yapacak olan Biwatt, yalnızca fiyat ve model ile değil, zamanın ruhunu yakalayan teknolojik yenilikler ile de hizmet verecek. Tıpkı Rent Go gibi tamamıyla yerli marka olan Biwatt, Tunalar Topluluğunun 100 yılı aşkın süredir devam eden müşteriye yaklaşım bilgisinden güç alarak ilerleyecek. Fikir ve sermayesi bu toprakların eseri olan marka, kullanıcı deneyimine göre şekil alarak ilerlemeyi hedefleyen bir doğrultuda yol alacak.

İklim krizinin özellikle yeni jenerasyonun mobilite tercihlerini etkilediğini ve karbon ayak izi bırakmadan şehiriçi ulaşım sorununu çözmek isteyen geniş bir kitlenin taleplerine yanıt vereceklerini belirten Biwatt Operasyon ve Satış Müdürü Nazlı Bayraktar, “Tunalar Topluluğu’nun otomotiv sektöründeki 30 yıllık deneyimiyle, Türkiye’nin yerli sermayeli ilk günlük elektrikli araç kiralama hizmetini başlatmanın gururunu yaşıyoruz. Tamamı %100 elektrikli araçlardan oluşan filomuzla öncelikle büyük şehirlerimizde, merkezi noktalardan, AVM’lerden ve havalimanlarından araç kiralayacağız. Kısa vadede turizm bölgelerinde ve turistik tesislerde yerli ve yabancı müşterilerimize çevreci ulaşım fırsatı sunacağız. Elektrikli otomobil kullanımını ulaşılabilir fiyatlar ve sürdürülebilir mobilite anlayışıyla tabana doğru yaygınlaştırmayı umuyoruz. Böylece doğanın korunması yolunda önemli bir katkı sunmuş olacağız. Tunalar Şirketler Topluluğu’nun hizmet ve otomotiv sektöründeki uzmanlığı ile birlikte müşterilerimize yine en iyi deneyimi sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Biwatt ile Hızlı ve Kolay Kiralama

Çevreye duyarlı çözümler arayanlar da Biwatt web üzerinden hızlı ve kolay kiralama yapabiliyor. Sosyal dünyaya ilişkin farklı kişiselleştirilebilir özellikler de sunan Biwatt, sadakat programıyla da daha düşük bütçe ile konforlu ve karbon nötr sürüş imkanı veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz