DAF Trucks, Birleşik Krallık Fleet News Awards’ta ödüle doydu

0
379

DAF Trucks, üst üste ödüller kazandı. LF dağıtım kamyonu ve çok yönlü XD serisi, sırasıyla 12 tona kadar ve 12 tonun üzerinde kategorilerinde “Best Rigid Truck” ödülüne layık görüldü.

Yıllık Fleet News Awards töreni, kamyon filosu sektöründe en iyi performansı gösteren şirketleri ve kamyonları onurlandırmak üzere her yıl düzenlenerek bağımsız bir profesyonel jüri tarafından değerlendirilir.

“Fleet Manufacturer of the Year”

DAF, son 2 yılda piyasaya sunulan ve verimlilik, güvenlik ve sürücü konforu konusunda yeni standartlar belirleyen uzun yol, dağıtım ve mesleki uygulamalar için tasarlanmış tamamen Yeni Nesil kamyonları sayesinde “Fleet Manufacturer of the Year” seçildi. Jüri ayrıca filoların elektrikli araçlara geçiş aşamasında DAF’ın destek ve çabalarından da bahsetti. DAF’ın mükemmel yol yardımı desteğinden de söz edildi: “Mükemmel bayi ağı desteği ve DAF’ın benzersiz yol yardımı hizmetleri gibi girişimlerle DAF, filo ve taşımacılık yöneticileri için en iyi ürün ve servis tekliflerini sunmakta olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.”

02-daf-lf-awarded-best-rigid-truck-2023-up-to-12-tonne-small.jpg“Best Rigid Trucks”
DAF, popüler LF ve XD modelleriyle hem 12 tona kadar hem de 12 tonun üzerinde kategorisinde “Best Rigid Trucks Award” ödülünü aldı. Jüri şunları söyledi: “LF, 7,5 tonluk standartları belirleyen bir modeldir ve aynı kategorideki her araç bu modelle karşılaştırılır. Dar dönüş çapı, iyi boyutlandırılmış kabin ve alçak giriş özelliği, sürücüler için mükemmel bir seçim olmasını sağlarken yüksek yük kapasitesi, mükemmel toplam sahip olma maliyeti ve kasanın fabrikada takılma imkanı, Birleşik Krallık’taki en iyi bayi ağıyla desteklenen bu modeli; filolar için en iyi çok yönlü araç haline getirir.”

“International Truck of the Year 2023” ödülünü kazanan DAF’ın çok yönlü XD serisi, yeni bir standart belirlemesiyle övgü aldı. “Kabin güvenliği ve görüş alanı gibi USP’ler, kamyonun şehir içinde ideal olmasını sağlarken iyi yakıt verimliliği ve sürücüler için mükemmel kabin tasarımı, ödülü sonuna kadar hak ettiğini kanıtlar.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz